C&F FALCON U-HEAT 825870

C&F FALCON U-HEAT 825870

31 390 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
31 390 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

C&F Technics B. V FALCON U-HEAT WiFi Control Touch szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez (fehér) (825870)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
31 390 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

C&F Technics B. V FALCON U-HEAT WiFi Control Touch szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez (fehér) (825870)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
31 390 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 31 390 Ft

Termékleírás
FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez  Új fejlesztésű, elegáns és letisztult megjelenésű, programozható működésű termosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez tervezve. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított.  
Önnek nem kell mást tennie mint telepíteni telefonjára vagy táblagépére a termosztát alkalmazását, és távolról is szabályozhatja otthona fűtését vagy módosíthatja a beállításokat. Az alkalmazás iOS és Android  operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető és egy alkalmazásból több termosztát működése is kezelhető.

A Wi-Fi kapcsolat mellett, a termosztát önálló és teljes mértékben programozható fali termosztátként is használható, mely használatot az érintőképernyős kijelző valamint az átlátható, és egyszerű kezelő felület is támogatja.  

A termosztát egy ún. "Nyitott ablak" funkcióval is ellátott, mely funkció hirtelen és jelentősebb hőmérséklet csökkenés érzékelése esetén felfüggeszti a fűtési funkciót, ezzel is csökkentve az Ön energia számláját.   A termosztát alapfelszereltségként egy beépített levegő hőmérséklet érzékelővel, valamint egy beköthető padló hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik. A felhasználás módjától függően, egyik vagy másik hőmérséklet érték alapján megvalósuló vezérlési mód a telepítés során kiválasztható. További kombinált vezérlési mód is rendelkezésre áll, mely esetében a termosztát a mért szoba hőmérséklet alapján működik, de ezzel párhuzamosan lehetséges a padlófelfűtés hőmérsékletét maximalizálni pl. laminált vagy fa alapú padlóburkolatok esetében.    GYIK = gyakran ismételt kérdések a FALCON U-HEAT Wi-Fi Control digitális szobatermosztáthoz

A Wi-Fi Control szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt teljesítményt képes kapcsolni .  Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb elektromos fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg is vezérelhető.  Ebben az esetben a fűtőszőnyeg / fűtőkábel tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni.  Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes az elektromos padlófűtés működését szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. E mellett fa vagy laminált padlófelületek esetén egy kombinált szabályozási mód is rendelkezésre áll, melynek keretében maximalizálható a padlófelfűtés hőmérséklete.   

A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szoba termosztát egy okos telefon alkalmazás (iOS / Android applikáció) letöltése után, bármely okos eszközről, amennyiben Wi-Fi jel rendelkezésre áll, távkapcsolaton keresztül is működtethető. A Wi-Fi kapcsolat aktiválása esetén, egy okos eszközről több termosztát működése is szabályozható.  

A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, az elektromos fűtőszőnyeg és fűtőkábel telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelő minden esetben a tápkábeltől külön futó kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.

A termosztát vezérlése programozható működést tesz lehetővé. Napi 4 programozható fűtés, munkanapokra és hétvégére, 1 napra, 30 napra vagy 365 napra. Programozott működés esetén, bármikor lehetséges a manuális felülírása a programnak. Hirtelen hőmérséklet esés esetén automatikusan aktíválódó "Nyitott ablak" és kiválasztható fagyvédő  funkcióval.  

A szoba termosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 2 év teljeskörű garancia vonatkozik.  

Letölthető Telepítési/Használati útmutató és prospektus. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

     
 
Műszaki adatok 
  • Feszült ség: 230 V / 50 Hz
  • Maximális áramerősség: 16 Amper / 230 V
  • Maximális teljesítmény: 3680 W (16 A)
  • Szobahőmérséklet tartomány: -5 - 50°C
  • Padlóhőmérséklet tartomány: -5 - 50°C
  • Padlóhőmérséklet határértékek: 20 - 50°C
  • Pontosság: 0,1°C
  • Érintésvédelem: IP 21
  • ​ Garancia: 2 év gyártói garancia a termosztátra és a talajhőmérséklet szenzorra

Termosztát csomag tartalma
  • 1 db digitális szoba termosztát
  • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel
  • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató


Így is ismerheti: FALCON U HEAT 825870, FALCONUHEAT825870, FALCONU-HEAT825870

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.