Extol Light 43830

Extol Light 43830

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
 
Extol termosztát radiátorokhoz, elekrtonikus, programozható: 0-24 óra, illetve 7 nap, 2×1,5V AA elemmel működik
 
 

Termék leírás:
Tápellátás 2 × 1,5 V (2 db AA típusú ceruzaelem)Maximális áramterhelés 100 mALineáris löket 4,2 mmRugóerő max. 80 NHőmérséklet szabályozási tartomány 5 és 30°C közöttÜzemi hőmérséklet és páratartalom -3 és 55°C között, < 90 %, cseppképződés nélkülAdapterek (szeleptípusok) (Danfoss RA, RAV, RAV)
A programozható termosztatikusfejet a radiátor szelepére kell felszerelni. A készülékkel 24 órás ciklusokbanlehet a helyiség hőmérsékletét szabályozni (pl. egész hétre előre, vagymunkanapokra és hétvégére). A programozás segítségével akkor leszkellemes a helyiség hőmérséklete amikor otthon tartózkodik, illetvea fűtéssel takarékoskodni lehet, amikor senki sem tartózkodik a lakásban. A készülék programozásával, például hosszabb távollét esetében ahelyiség hőmérsékletét alacsonyabb értéken lehet tartani
A készülékbe épített hőmérő méri a helyiség hőmérsékletét (az értéka kijelzőn látható).
Szelep beragadása (berozsdásodása) elleni védelem
„Nyitott ablak funkció
Hőmérséklet kompenzáció
A készülék további funkciókkal is rendelkezik: gazdaságos üzemmód, szelepnyitás értékének a százalékos kijelzése, gyerekzár (gombok zárolása:a beállított paraméterek védelme érdekében), szelepnyitás (speciálisesetekben), automatikus átállás nyári és téli időszámításra, beállítottparaméterek törlése.

Így is ismerheti: Light43830

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.