Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Honeywell Y87RFC2032 szobatermosztát  adatai

Élvezze a tökéletes kényelmet otthonában!
A Honeywell Y87RFC2032  rendszerrel az irányítás az Ön kezében van! Egyszerűen szabályozhatja otthona fűtését, miközben a számlákon is spórol.
 • Még több kényelem – szabályozza bármelyik szoba vagy zóna hőmérsékletét akár a karosszékből
 • Még több szabadság – A  Honeywell Y87RFC2032  rendszerrel akár mobiltelefonján keresztül is bekapcsolhatja fűtését
 • Még több megtakarítás – A  Honeywell Y87RFC2032  rendszerrel Ön dönti el, mikor és honnan szabályozza fűtését. Ilyen rugalmasság mellett garantáltan kisebb lesz a fűtésszámla
Intel ligens zónaszabályozás A  Honeywell Y87RFC2032  a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét. A rendszer szíve a hordozható, érintőkijelzős evohome központ, aminek segítségével bármelyik szoba hőmérsékletét szabályozni tudja. A  Honeywell Y87RFC2032  vezeték nélküli rendszer lehetővé teszi, hogy annyi zónát alakítson ki, annyi radiátort kezeljen, amennyit akar. A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy Ön később is könnyen és gyorsan bővítse otthona intelligens zóna rendszerét.  
A  Honeywell Y87RFC2032  alkalmazkodik ingatlanához, legyen szó radiátoros vagy padlófűtésről, melegvíz tárolóról vagy kazánszabályozásról. Mivel a  Honeywell ATP921G2034 evohome  vezeték nélkül kommunikál, ezért a lakás különösebb átalakítása nélkül telepíthető.
Szabályozza fűtési rendszerét bármikor, bárhol is jár
Felejtse el a régi fali termosztátot, használja inkább mobiltelefonját
Később ér haza? Vagy éppen korábban? Be- vagy kikapcsolná a fűtést? Melegebbet vagy hűvösebbet szeretne otthon? Bármikor, bárhol is jár a  Honeywell Y87RFC2032  rendszer és a mobiltelefonra vagy táblagépre telepíthető Total Connect Comfort alkalmazás segítségével igénye szerint, intelligensen szabályozhatja otthona fűtési rendszerét.
Az Ön otthona, az Ön kényelme A  Honeywell Y87RFC2032  rendszerrel nem csak ki- vagy bekapcsolhatja otthon a fűtést. Külön beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet minden egyes zónára, különböző napszakokra, akár egész hétre előre egyedi időprogramokkal. . A  Honeywell Y87RFC2032  segítségével olyan fűtési időprogramot készíthet, amely alkalmazkodik életstílusához és pontosan követi szokásait, szinte észrevétlenül biztosítja kényelmét. Intelligens vezérlő egységeinkkel otthona bármely pontjáról beállíthatja az Önnek megfelelő hőmérsékletet.
Energia-megtakarítás precíz szabályozással A háztartásokban elfogyasztott energia 82 százalékát* a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk. Szabályozza fűtési rendszerét szobánként, zónákra osztva és fizessen kevesebbet az energiáért. Több szabadság, több kényelem , hatékony szabályozás. Cserélje hagyományos termosztátját és radiátorfejeit a  Honeywell Y87RFC2032  rendszerre és takarítson meg akár 40 százalékot* otthona fűtésszámláján.
Intelligens internetes szobatermosztát
Intelligens internetes szobatermosztát Egyszerűen beállítható, kétirányú, vezeték nélküli kommunikációval – 30 méteres hatótáv – és egy jelerősség kijelzővel. Egyszerűen, a tárcsa elforgatásával működtethető. Egyedi helyiség hőmérséklet felülbírálás lehetséges.
Vezeték nélküli relé modul A vevőegységbe egy motoros zónaszelepet vagy a kazánt lehet bekötni, és vezeték nélküli illesztési felületet biztosít ezen eszközök és az intelligens szobatermosztát között. A reléegység állandó, 230 V váltakozó áramú táplálást igényel.
Távelérési hálózati átjáró Ahhoz, hogy egy wifi csatlakozásra alkalmas táblagéppel vagy mobiltelefonnal távolból irányítsa az intelligens szoba termosztátot vagy az evohome rendszert, előbb egy távelérési hálózati átjárót, gateway-t kell csatlakoztatnia az internet modemhez az ingatlanon belül.
Intelligens internetes zónaszabályozási rendszer
evohome központi egység A több zónás  evohome  szabályozó legfeljebb 12 fűtési zóna, valamint – igény szerint – egy háztartási melegvíz ellátás időprogramjainak és hőmérsékletének a szabályozására használható. Minden zóna egymástól független idő- és hőmérséklet szabályozással rendelkezik. A készülék színes, LCD kijelzője háttérvilágítással ellátott. Az egységet külső áramellátás biztosítása mellett falra lehet szerelni, vagy asztali állványra helyezni.
Intelligens radiátorszelep működtető A fűtőtest szabályozók kétirányú kommunikációt folytatnak az evohome központtal annak érdekében, hogy a kívánt időpontban a kívánt hőmérsékletet biztosítsák a helyiségben, miközben szükség esetén bármelyik radiátor indíthatja a kazánt. Ezek az elegáns, ergonomikus kialakítású fűtőtest szabályozók illeszkednek  a legtöbb szabványos termosztátos fűtőtest szelephez, és egyszerűen felszerelhetők.

Internetes elérésű szobatermosztát
 • Egy fűtési zóna vezérléséhez, heti időprogram lehetőségével telefonos applikáción keresztül
 • hatótávolság nyílt terepen: 30 m
 • rádiófrekvenciás összeköttetés: 868 MHz
 • Android és IOS rendszereken futtatható applikáció, távolsági ellenőrzés, felülírás, heti időprogram, gyorsgomb funkciókkal
 • IFTTT segédprogramba integrált applikáció, mely segítségével akár helymeghatározás alapú vezérlésre is használható 
 • Fűtőkészülé kek rádiófrekvenciás kapcsolattal történő üzemeltetése (5A áramterhelhetőségig, direkt bekötés esetén)
 • A készülék alkalmas az Európai Unió tagállamaiban való használatra
Jellemzők :
 • ingyenesen letölthető alkalmazással
 • energiahatékony TPI szabályozás
 • kiegészítő szobai egység vásárlásával 2 zónás szabályozássá bővíthető
 • háttérvilágítá s
HONEYWELL Internetes okostermosztát csomag tartalma
 • termosztát
 • gateway < /li>
 • kapcsoló modul
Így is ismerheti: Y 87 RFC 2032, Y 87RFC2032, Y87RFC 2032
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^