MAGNUM 825100

MAGNUM 825100

51 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
51 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

MAGNUM heating MAGNUM MRC Smart WIFI elektromos padlófűtés termosztát szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel (825100)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
51 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

MAGNUM heating MAGNUM MRC Smart WIFI elektromos padlófűtés termosztát szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel (825100)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
51 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 51 990 Ft

Termékleírás
MAGNUM MRC Smart WIFI termosztát padlóhőmérséklet érzékelővel Szín es kijelzős, érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott, elegáns megjelenésű, digitális szobatermosztát, kimondottan elektromos padlófűtési rendszerekhez tervezve.
A  termosztát használatát nem csak a könnyen átlátható kezelhető felület egyszerűsíti, de WIFI csatlakozáson és az iOS, illetve Android ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül, távolról is szabályozhatja a működését. Sőt, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa rendszerekhez csatlakozva, a termosztát beállításai vagy működése hangvezérlésen keresztül is módosítható.
Abban biztos lehet, hogy a 21. század igényeihez maximálisan igazodva, bármely elektromos padlófűtési rendszer (elektromos fűtőkábel, fűtőszőnyeg és fűtőfólia vagy elektromos mennyezeti fűtőpanel) kényelmesen és precízen szabályozható egy MAGNUM MRC Smart WIFI termosztáttal.

A speciális kaméleon funkció segítségével a termosztát kijelzőjét könnyen hozzáigazíthatja az adott helyiség színeihez.   A stílusos képernyővédő mutatja az időt, a hőmérsékletet, és a beállított üzemeltetési módot, anélkül, hogy hozzá kellene érnie.  
Az automatikus fapadló vagy laminált padló fűtési üzemmódban pedig a termosztát legfeljebb 28°C-os padló hőmérsékletet engedélyez. Ezekkel a tulajdonságokkal a MAGNUM MRC Smart WIFI termosztát az egyik legjobb és legbiztonságosabb választás az elektromos padló vagy mennyezeti fűtési rendszeréhez.  

A termosztát alapfelszereltségben beépített szoba hőmérséklet és kiegészítő padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Működtetése során választható módon a padló hőmérséklet érték vagy a termosztát magasságában mért levegő hőmérséklet alapján szabályozza az elektromos fűtés működését. További lehetőséget biztosít a használat során, hogy a magasabb hőmérsékletre érzékenyebb padlóburkolatok esetén, pl. fa padlók esetében, egy gombnyomással aktíválhatja azt a funkciót, mely a padló hőmérsékletet  28°C-ban maximalizálja, míg ezzel párhuzamosan lehetősége van a kívánt szoba hőmérséklet értéket az igényeinek megfelelően beállítani.

GYIK = gyakran ismételt kérdések az MRC Smart WIFI digitális szobatermosztáthoz


Az MRC Smart WIFI szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt-nyi teljesítményt képes kapcsolni , vagyis a 150 Watt/m 2 fajlagos teljesítményű fűtőszőnyegből összesen 24 m 2 felületnyi méretet. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb fűtőszőnyeg is vezérelhető, ebben az esetben a fűtőszőnyegek tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni.
Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni , külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes a fűtőszőnyeg működését szabályozni . Fő fűtési rendszerként használva a fűtőszőnyeget jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. Garantálva ezzel a két üzemmóddal, minden felhasználási célra a leggazdaságosabb megoldást.  
A MAGNUM MRC Smart WIFI szoba termosztát, a laminált padló felületek megfűtéséhez egy 28 °C fokban maximalizált , lekorlátozott hőmérsékletű üzemmóddal is rendelkezik.  Ennek keretében a laminált padló fizikai és esztétikai tulajdonságainak megőrzése érdekében, a szoba hőmérséklet érték alapján történő szabályzással párhuzamosan, a termosztát automatikusan korlátozza a padló felfűtési hőmérsékletet.

A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított  (12K), mely két fűtőkábel hurok közé, a fűtőszőnyeg telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelőt minden esetben a tápkábeltől külön kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.

Az MRC termosztát vezérlése  programozható (napi 3 fűtési periódus és 7 nap/hét) működést tesz lehetővé. A termosztát a programozott/beállított és pillanatnyi hőmérséklet érték közötti különbséget figyelembe véve, minden esetre kalkulál egy szükséges felfűtési időt . Ez alapján visszaszámol és a szükséges idővel korábban kezdi meg a felfűtést, hogy Önnek a kívánt időpontra biztosítani tudja a megkívánt hőmérsékletet.

A szoba termosztát és padlóhőmérséklet érzékelő elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 2 év teljeskörű garancia vonatkozik.  

Letölthető dokumentumok . A letöltéshez kérjük, kattintson a lenti képekre!


A MAGNUM MRC Smart WIFI termosztát legfontosabb jellemzői
  • Nagy méretű, megvilágított és érintőképernyős LCD kijelző, változtatható alapszínekkel (kék, zöld, sárga, piros)
  • Képernyővédő idő, programmód és hőmérséklet megjelenítéssel
  • Éjszakai kijelző csökkentett megjelenéssel és fénnyel
  • Beépített szobahőmérséklet és csatlakoztatható padlóhőmérséklet érzékelővel (12K) szállított
  • WiFi funkció, ingyenes letölthető iOS és Android alkalmazással
  • Együttműködés Google Assistant és Amazon Alexa rendszerekkel
  • Automatikus indítómenü
  • Intelligens és öntanuló
  • Automatikus nyári és téli időszámítás
  • Választható menü nyelv (magyar is)
  • Első felfűtéshez lassú felmelegítés funkció
  • Faburkolatokhoz igazított, választható limitált (max. 28 °C) hőmérsékletű felfűtés
  • Gyárilag beállított üzemmód értékek
  • Napi 3 programozható fűtési ciklus / heti fűtési ciklus
  • Comfort és fűtési időszakon túli beállítható hőmérséklet
  • Manuális felül programozási funkció
  • Választható fagyvédő funkció
  • Automatikus fűtési idő kalkulációs funkció

Műszaki adatok
  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Maximális áramerősség: 16 Amper / 230 V
  • Maximális teljesítmény: 3680 W (16 A)
  • Hőmérséklet tartomány: +5/+40 °C  
  • Érintésvédelem: IP 21
  • ​Alap szín: sark(vidéki) fehér (RAL9010)
  • Garancia: 2 év gyártói garancia a termosztátra és a talajhőmérséklet érzékelőre
  • Minősítés: FI / CE / VDE
  • Gyártó: M AGNUM Heating Group B. V. Netherlands

Termosztát csomag tartalma
  • 1 db szoba termosztát
  • 1 db talajhőmérséklet érzékelő vezetékkel
  • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató

     


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.