MAGNUM 827000

MAGNUM 827000

28 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
Személyes átvétel: ingyenes
A termék eladója:
28 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

MAGNUM heating MAGNUM Standard Control manuális szobatermosztát hőmérséklet szenzorral (827000)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
28 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

MAGNUM heating MAGNUM Standard Control manuális szobatermosztát hőmérséklet szenzorral (827000)

Gyors szállítás. Saját raktárból. Saját raktár készletről.

Mi ez?
28 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

MAGNUM Standard-Control On / Off termosztát padlóhőmérséklet szenzorral (827000)

30 000 Ft
+ 2 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
aquamixwebaruhaz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 28 990 Ft

Termékleírás
MAGNUM Standard Coltrol manuális ON/OFF termosztát Manuális, nem programozható ON/OFF fali termosztát alapfelszereltségű padló hőmérséklet szenzorral szállítva. Irodák vagy lakások szoba hőmérsékletének precíz szabályzásához.

Azoknak, akik a digitális vezérlés helyett, az egyszerűséget részesítik előnybe, nem szükséges a programozhatóság, vagy olyan körülmények között, ahol egy állandó hőmérséklet fenntartása szükséges, kényelmes megoldást nyújt a MAGNUM Standard Control termosztát. Egyszerű kezelőfelülete, ki/be kapcsológombból és hőmérséklet-szabályozóból áll.  

Alapfelszereltségben szoba hőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Működtetése során választható módon a padló hőmérséklet érték vagy a termosztát magasságában mért levegő hőmérséklet alapján szabályozza az elektromos fűtés működését. Harmadik lehetőségként a z automatikus fapadló fűtési üzemmódban pedig a termosztát legfeljebb 28°C-os padló hőmérséklet engedélyez. Ezekkel a tulajdonságokkal a MAGNUM Standard Control az egyik legjobb és legbiztonságosabb választás bármely elektromos fűtési rendszerhez.  

Ismerje meg termékünk letölthető prospektusunkból!
/ A letöltéshez kérjük,   kattintson a lenti képre! /

GYIK = gyakran ismételt kérdések a MAGNUM Standard Control manuális ON/OFF szobatermosztáthoz

A Standard Control szobatermosztát önmagában maximum 3600 Watt-nyi teljesítményt képes kapcsolni.   Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb fűtőszőnyeg vagy fűtőkábel is vezérelhető, ebben az esetben az elektromos fűtőberendezések tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni.
Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni , külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szobatermosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű szobatermosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes a fűtőszőnyeg működését szabályozni . Fő fűtési rendszerként használva az elektromos padlófűtést, jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. Garantálva ezzel a két üzemmóddal, minden felhasználási célra a leggazdaságosabb megoldást.  
A Manuális szobatermosztát, a laminált padló felületek megfűtéséhez egy 28 °C fokban maximalizált , lekorlátozott hőmérsékletű üzemmóddal is rendelkezik.  Ennek keretében a laminált padló fizikai és esztétikai tulajdonságainak megőrzése érdekében, a szoba hőmérséklet érték alapján történő szabályzással párhuzamosan, a termosztát automatikusan korlátozza a padló felfűtési hőmérsékletet.

A Manuális szobatermosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított , mely két fűtőkábel hurok közé, a fűtőszőnyeg telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelőt minden esetben a tápkábeltől külön kábel vezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.

A Standard Control szobatermosztát nem csak elektromos padló- és falfűtési-, de vizes rendszerű padló-, fal- és radiátoros központi fűtési rendszerekhez is felhasználható.

A Manuális szobatermosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 2 év teljeskörű garancia vonatkozik.  


Műszaki jellemzők
  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Termosztát maximálisan kapcsolható teljesítmény: 3600 W / 16 Amper
  • Működési szoba hőmérséklet tartomány: 5-30 °C
  • Működési padló hőmérséklet tartomány: 5-40 °C
  • Pontosság: +/- 1 °C
  • Érintésvédelem: IP21
  • Minősítés: CE
  • ​Termosztát színe: fehér RAL 9010

Letölthető dokumentumok . A letöltéshez kérjük, kattintson a lenti képekre!

Termosztát csomag tartalma
  • 1 db szobatermosztát
  • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel
  • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató

     


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.